У ніч з 17 на 18 квітня невідомі залили фарбою  кілька білбордів у центрі Кіровограда.

Фарбами синього, червоного та білого кольорів було пошкоджено два білборди на підтримку кандидата у Президенти П. Порошенка, один – О. Ляшка і ще один – пам’яті Небесної сотні.

В обласному штабі П. Порошенка коментувати пошкодження білбордів відмовилися. Зі штабом О. Ляшка в області звязатися не вдалося.

Заяву в міліцію щодо хуліганських дій і пошкодження білбордів написав журналіст Валерій Лебідь: «Це перший вияв проросійських настроїв у місті Кіровограді. Ймовірно, він є реакцією на вчорашній мітинг на підтримку єдності України».

Довідково:

Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. 

Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.