Координатор виборчих програм ГМ ОПОРА в Миколаївський області Олена Кабашна звертається до представників обласної влади та голів райдержадміністрацій щодо забезпечення безпечного пересування спостерігачів та журналістів до виборчих дільниць виборчого округа № 132 15 грудня.

«Що ближче день голосування 15 грудня, то більше ускладнюються погодні умови, відповідно, погіршується ситуація на дорогах 132 округу.

В ніч на 15 грудня сотні спостерігачів і журналістів з Миколаєва й інших міст області поїдуть на автомобілях до 184 виборчих дільниць, деякі з яких розташовані в важкодоступних населених пунктах с непроїжджими дорогами. Крім того, дорожня ситуація ускладнюється ожеледицею.

ГМ ОПОРА звертається до в.о. голови Миколаївської облдержадміністрації, голів Первомайської, Братської, Арбузинської, Кривоозерської і Врадієвської райдержадміністрацій, а також Первомайського міського голови з проханням забезпечити безпечний доступ на ДВК, простіше кажучи – посипати дороги піском.

Також ми звертаємось до начальника УМВС України в Миколаївській області і керівництву ДАЇ з проханням не створювати штучних ситуацій із замінуванням транспортних засобів або перешкоджати пересуванню спостерігачів та журналістів до виборчих дільниць. У свою чергу, ми вас запевняємо, що водії транспортних засобів, які будуть доставляти спостерігачів на дільниці, не будуть порушувати Правил дорожнього руху», - сказано в зверненні.

За коментарями звертайтесь:

Олена Кабашна,
Координатор виборчих програм
Громадянської мережі ОПОРА у Миколаївській області
063 748 77 53