В Ужгороді та Ужгородському районі (одномандатний виборчий округ №68) протягом 25 та 26 жовтня зафіксовано розміщення незаконної друкованої агітації кандидатів у депутати.

Зокрема, у місті Чоп на центральній вулиці помічено агітацію Віктора Щадея (самовисування) та Роберта Горвата («Блок Петра Порошенка»). Такі ж листівки зафіксовані і у м. Ужгород, зокрема – на Слов`янській набережній та на транспортному мостові між пл. Б. Хмельницького та Дружби Народів.

На бруківці набережної Незалежності невідомі намалювали логотип партії ЗАСТУП. На стінах та парканах продовжили залишатися незаконно намальовані логотипи партії «5.10».

На білбордах Ужгорода у день виборів та напередодні була вивішена прихована агітація партій «Блок Петра Порошенка» та ВО «Батьківщина». На зображеннях без вихідних даних були написи з кольором партійної символіки цих політичних сил.

У місті Виноградів (одномандатний виборчий округ №73) зафіксовані незаконні агітаційні листівки «Радикальної партії Олега Ляшка», ВО «Свобода», «Громадянської позиції» (Анатолій Гриценко), кандидата в народні депутати Є.Ярини (самовисування)  кандидата Р.Конкіна (Радикальна партія Олега Ляшка).

агитка26 10   zakarpattya nezakonna agitazija svoboda vynogradiv

агитка26 10   zakarpattya nezakonna agitazija ljashko vynogradiv

агитка26 10   zakarpattya nezakonna agitazija chop gorvat

агика26 10   zakarpattya nezakonna agitazija zastup

За коментарями звертайтеся:

Феськов Володимир
 Координатор ОПОРИ у Закарпатській області
+38 066 317 36 13

Довідково:

Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.

Починаючи з вересня 2014 року, Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами народних депутатів України. Мережа залучить до моніторингової кампанії 213 довготермінових спостерігачів, які працюватимуть у всіх регіонах України від офіційного старту виборчої кампанії до оголошення остаточних результатів виборів.                

У день голосування, 26 жовтня, до них долучаться більше 2 000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів. 

Website:http://oporaua.org/                                                                                                                         

Facebook: https://www.facebook.com/cn.opora                                       

Twitter:https://twitter.com/opora(@opora)