Самовисуванець по округу №87 (центр - Надвірна) Зіновій Савків змагається за голоси своїх виборців у доволі оригінальний спосіб. Кандидат у нардепи пропонує мешканцям Прикарпаття відволіктися від їхніх власних проблем і перейнятися проблемами Житомирщини.

У своїй передвиборчій програмі Зіновій Савків обіцяє виборцям «відновлення роботи і ремонту занедбаних дитсадків Житомира» та наголошує: «жорстко контролюватиму бюджетні витрати на житомирську медицину».

Перевіривши програму кандидата на плагіат, ОПОРА з’ясувала, що її текст списаний із програми Зубка Геннадія Григоровича, кандидата, якого висувало Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина" в одномандатному виборчому окрузі № 62 (Житомирська область) на виборах народних депутатів України 2012 року. Списана програма з тексту, який був розміщений на партійному сайті Зубка. Перевірити це можна тут.

savkiv plagiat

За висновками ОПОРИ, плагіатом на Прикарпатті займається третина кандидатів.

Савків Зіновій Юрійович, само висуванець, кандидат у одномандатному виборчому округу №87 (центр - Надвірна). Народився 17 серпня 1951 року в селі Нижній Струтинь Рожнятівського району Івано-Франківської області, безпартійний, проживає в Івано-Франківську.

За коментарями звертайтеся:

email: [email protected]

 
Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.
Починаючи з вересня 2014 року, Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами народних депутатів України. Мережа залучить до моніторингової кампанії 213 довготермінових спостерігачів, які працюватимуть у всіх регіонах України від офіційного старту виборчої кампанії до оголошення остаточних результатів виборів. У день голосування, 26 жовтня, до них долучаться більше 2 000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів. 
Twitter:https://twitter.com/opora (@opora)