Пограбовано штаб “Громадянської позиції” Анатолія Гриценка. Винуватців поки не знайдено.

Заступник керівника з агітації обласного штабу партії «Громадянська позиції» Анатолія Гриценка Багатий Віктор Геннадійович повідомив спостерігачів ОПОРИ, що офіс штабу було пограбовано. Приміщення знаходиться за адресою: м. Дніпропетровськ, вул. Набережна Леніна буд.15а.

Dnipr pograbovano Shtab

06 жовтня було викрадено дванадцять одиниць комп’ютерної техніки, документи та печиво до чаю працівників. Було подано заяву до правоохоронних органів, працювала оперативна група.

За коментарями звертайтеся:

Анна Дзюра – прес-секретар Громадянської мережі ОПОРА в Дніпропетровській обл.

+380969204820

Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.
Починаючи з вересня 2014 року, Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами народних депутатів України. Мережа залучить до моніторингової кампанії 213 довготермінових спостерігачів, які працюватимуть у всіх регіонах України від офіційного старту виборчої кампанії до оголошення остаточних результатів виборів. У день голосування, 26 жовтня, до них долучається більше 2 000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів. 
Website:http://oporaua.org/                                                                                                                         
Facebook: https://www.facebook.com/cn.opora