У місті Вахрушево Луганської області невідомі вчинили напад на виборчу дільницю №440898 (приміщення навчально-виховного комплексу №1), яка відноситься до виборчого округу № 108

У приміщення ввірвалися десять осіб, побили вікна, пошкодили коробки з документацією та частково порвали бюлетені. Все це відбулося близько 3 ранку в понеділок. Зараз на виборчій дільниці знаходяться громадський спостерігач ОПОРА, який повідомив, що на виборчій дільниці він  бачить пірвані бюлетені, які лежать на столі. Станом на 10 ранку робота комісії паралізована та тривають слідчі дії. Поряд із бюлетенями знаходяться представники правоохоронних органів, які не допускають до столу з бюлетенями навіть членів комісії. Зайти на виборчу дільницю майже не можливо. Правоохоронці нікого не пускають. Фактично громадський спостерігач ОПОРА пробрався на територію виборчої дільниці через чорний вхід. Члени комісії з правоохоронцями дозволили йому там залишитись, оскільки Він має право бути присутнім на засіданні комісії згідно з законодавством України як журналісту.

У той же час, як повідомила член комісії,  журналісту  Олегу Яценко:  "Ви ще пожалкуєте, що зайшли на цю комісію. Ви не повинні були цього робити". Також жоден із  представників комісії чи правоохоронців відмовляються представлятись. Громадського спостерігача від ВО "Батьківщина" Володимира Омельяненко зараз не пускають на територію комісії, хоча Він має на це право як громадський спостерігач. У той же час спостерігачі від інших політичних сил присутні на засіданні комісії. На вимоги від інших спостерігачів допустити на територію комісії спостерігача від "Батьківщини" немає жодної реакції.