Сьогодні, 14 квітня, в Одесі відбулась прес-конференція кандидата в Президенти Анатолія Гриценка. Політик розповів про своє бачення ситуації в країні.

Зокрема, Анатолій Гриценко заявив, що майбутньому президенту України доведеться вирішити проблему економічної кризи і наростаючої загрози війни. Крім цього залишається питання про майбутнє східних регіонів України, де ключові позиції займає Путін, Ахметов і Тимошенко.

Політик вважає, що на сьогоднішній день ключові позиції на сході України займають три гравці: Володимир Путін, Рінат Ахметов та Юлія Тимошенко. Кандидат у Президенти наголосив: «Путін хоче зірвати вибори, дестабілізувати ситуацію на сході і бачить Україну федеративною». Рінат Ахметов, на думку кандидата, може швидко стабілізувати ситуацію, але цього не робить. Що стосується Юлії Тимошенко, то вона, за словами Анатолія Гриценка, очолює партію влади, яка нині керує країною, а тому несе повну відповідальність за те, що зараз відбувається в країні.


Під кінець зустрічі, кандидат в президенти звернувся до олігархів України з пропозицією поділитися половиною свого статку з народом для подолання кризового періоду у державі та для вирішення багатьох соціальних проблем.

hrytsenko odesa

Довідково:

Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.

Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.