Заставнівська районна виборча комісія 1 листопада не прийняла протоколи та виборчі бюлетені ДВК № 04022 (с. Кадубівці, Заставнівський район, Чернівецька область), оскільки остання запакувала їх неналежним чином.

Бюлетені не були посортовані по партіям, протоколи складені у файли з вільним доступом до них. Крім того, у мішок, в якому знаходилась вся документація, при потребі можна було легко просунути руку.

Після відмови Районної ВК прийняти документи, члени Кадубівської ДВК відмовились повертатися на свою дільницю, щоб виправити помилки. Натомість вони залишили мішок з бюлетенями та протоколами у приміщення районної виборчої комісії, і пішли у невідомому напрямку.

Голова районної виборчої комісії С. М. Стефюк звернувся до присутнього міліціонера наздогнати «втікачів». Міліціонер звернувся за дозволом до свого керівництва, натомість той не дав відповідно наказу. Правоохоронці відреагували на прохання голови комісії після того, як він звернувся по допомогу до Голови райдержадміністрації.

Відтак, членів Кадібівської ДВК повернуи до приміщення Заставнівської районної виборчої комісії, де вони переоформляли документи.