3 вересня відбулась чергова нарада Робочої групи щодо заходів під час Днів сталої енергії у Рівному. Зустріч була проведена під керівництвом міського голови Рівного Володимира Хомка та за участі активістів Громадянської мережі ОПОРА та «Екоклубу», представників управління економіки, освіти, житлово-комунального господарства, транспорту та зв’язку.

03-09-15-07

Напередодні, 31 серпня, мер міста підписав Розпорядження «Про проведення Днів сталої енергії у м. Рівне», згідно якого заходи відбуватимуться з 16 по 19 вересня 2015 року. Розпорядження передбачає проведення 20 заходів для популяризації енергозбереження та підвищення ефективності використання енергетичних ресурсів та з метою Європейської ініціативи «Угода мерів».

Володимир Хомко зазначив, що можливе виділення додаткових коштів під час сесії міськради 17 вересня на реалізацію заходів, зокрема, для переможців різноманітних конкурсів, екологічного квесту та велокросу.

Окрім цього, активісти Громадської організації «Екоклуб» висунули пропозицію щодо збору макулатури учнями рівненських шкіл для підтримки проекту «Зелена зупинка Рівного». Керуючий міста підтримав цю ініціативу.

«Ми з нетерпінням хочемо розпочати підготовку до Днів сталої енергії. Плануємо залучити якомога більшу аудиторію, щоб розповісти рівнянам про необхідність та важливість енергозбереження й раціонального використання енергетичних ресурсів, – наголосила один з членів Робочої групи, місцевий координатор житлово-комунальних програм Громадянської мережі ОПОРА Ірина Кантарія. – Тому запрошуємо активно долучатися до усіх заходів та конкурсів». 

За коментарями звертайтесь:
місцевий координатор житлово-комунальних програм
Громадянської мережі ОПОРА
Ірина Кантарія
тел.: +38 093 726 36 77