У Рівному триває конкурс на кращі аматорські відеоролики «Енергозбереження – це просто», організаторами якого є Рівненська міська рада та Громадянська мережа ОПОРА. Конкурс проводиться у рамках Днів сталої енергії та триватиме до 16 вересня 2015.

До участі в конкурсі запрошені школярі та студенти всіх рівненських навчальних закладів, зокрема шкіл, коледжів та університетів. Організатори закликають молодь продемонструвати, як зберігати енергію, як дбати про довкілля та як робити наше місто кращим.

Умови конкурсу:

  • Зняти відеоролик.
  • Завантажити його в систему www.ex.ua.
  • Надіслати посилання на відео та контактну інформацію про себе (прізвище та ім’я, номер школи, мобільний телефон) на електронну пошту [email protected] .

Детальнішу інформацію можна отримати у групі «Енергозбереження – це просто» в соціальних мережах та на інформаційному порталі ЖИТЛО.

«Ми хочемо залучити молодь до енергозбереження. Хочемо привчити дітей заощаджувати енергоресурси та пояснити їм, наскільки це важливо у наш час. Метою конкурсу є не просто поширення серед молоді думки, що економити воду, електроенергію, тепло і газ ­– це сучасно та актуально, а й спродукувати та поширити низку вірусних роликів на цю тему в YouTube та соціальних мережах, – акцентувала регіональний координатор Громадянської мережі ОПОРА Ірина Кантарія. – Шановна молодь, давайте разом доведемо, що рівняни знають, вміють та хочуть заощаджувати. Давайте продемонструємо, що енергозбереження – це справді просто й цікаво».

Цінні призи – ультрамодні ґаджети – вже чекають на переможців.

За коментарями звертайтесь:
місцевий координатор житлово-комунальних програм
Громадянської мережі ОПОРА
Ірина Кантарія
тел.: +38 093 726 36 77