29 жовтня окружними виборчими комісіями Кіровоградської області було опрацьовано 100 % протоколів.

Так, переможцем по виборчому округу № 99 (частина Кіровського, частина Ленінського районів міста Кіровоград) став Костянтин Яриніч ("Блок Петра Порошенка"). К. Яриніч відірвався від свого основного конкурента по округу Максима Березкіна (самовисування) на 25,31 %, набравши 37,99 % голосів.

Під час виборчої кампанії ОПОРОЮ було зафіксовано розміщення кандидатом агітаційних матеріалів у невстановлених місцях – на електроопорах, що зазначено у карті порушень. Під час виборчої кампанії проти кандидата використовували чорний піар, що також зафіксовано спостерігачами організації. У день виборів К. Яриніч заявляв про провокації проти свого штабу.

Лідером по виборчому округу № 100 (частина Кіровського, частина Ленінського районів міста Кіровоград, Бобринецький, Вільшанський, Добровеличківський, Кіровоградський, Компаніївський, Новоукраїнський райони, селище міського типу Нове Кіровоградської міської ради) став батько вищеназваного М. Березкіна – діючий нардеп Станіслав Березкін (самовисування), який набрав 28,02 % голосів. Проти цього кандидата під час виборчої кампанії було застосовано чорний піар, на ймовірного замовника якого кандидат подав до суду. Інший кандидат, Микола Онул (самовисування), зробив публічну заяву про «злиття» 100 округу "Блоком Петра Порошенка" – Станіславу Березкіну.

Також з’явилася інформація з негативом про кандидата С. Березкіна і без вихідних даних напередодні дня виборів. У день виборів С. Березкін подав заяву до правоохоронних органів про використання проти нього «тітушок».

За результатами голосування на виборчому окрузі № 101 (Гайворонський, Голованівський, Маловисківський, Новоархангельський, Новомиргородський, Ульяновський райони) найбільшу кількість голосів набрав Михайло Поплавський (самовисування) – 31,44 % голосів. Кандидат від провладної партії Олег Голімбієвський отримав результат 16,79 %.  Під час виборчої кампанії у бік кандидата Поплавського звучали звинувачення у підкупі виборців, про що подано кілька заяв до правоохоронних органів. Кандидат подав до суду на негативну інформацію про себе в газеті «101 округ» та черкаських активістів.

Також проти кандидата використовували чорний піар та пошкоджували його агітаційну продукцію.

У 102 виборчому окрузі (міста Знам’янка, Світловодськ, Знам’янський, Новгородківський, Олександрівський, Онуфріївський, Світловодський райони) народним депутатом було обрано кандидата Олеся Довгого (самовисування) – 29,90 % голосів. Кандидат почав свою кампанію з фальстарту, в перші дні агітації був закиданий яйцями.

Нагадаємо, що раніше ОПОРА повідомляла про агітацію за Олеся Довгого за принципом складання з виборцями соціальних угод. Також спостерігачами ОПОРИ було зафіксовано непрямий підкуп виборців через благодійний фонд та купівлю тонометрів. Про що спостерігач ОПОРИ звернувся з заявою до правоохоронних органів.

В окрузі, після рішення суду, ЦВК було зареєстровано ймовірного «двійника» кандидата – Олега Долгого (самовисування), за якого проголосувало більше 5 % виборців. Один з кандидатів по цьому округу Андрій Лаврусь заявив про погрози з боку «людей О. Довгого». Зустрічі кандидата Олеся Довгого часто проходили в закритому режимі, проти чого протестували виборці округу.

Також конкуренти-кандидати та активісти не раз заявляли про існування піраміди з підкупу виборців за О. Довгого. Під час виборчої кампанії проти фактів підкупу кандидатом виборців розгорнувся широкий громадський спротив з залученням «Автомайдану», кандидатів у народні депутати від "Блоку Петра Порошенка" М. Найєма, С. Лещенка, С. Заліщук.

Акції протесту проти підкупу виборців в цьому окрузі тривають.

У цьому ж окрузі зареєстровано три «двійники» кандидата Віктора Бойка, який зайняв друге місце у виборчих перегонах. Кожен з двійників набрав близько 1 000 голосів.

На 103 (місто Олександрія, Долинський, Олександрійський, Петрівський, Устинівський райони) виборчому окрузі зі значним відривом переміг кандидат від "Блоку Петра Порошенка" Анатолій Кузьменко, який набрав на 21,19 % голосів більше, ніж Віталій Пікулін ("Народний Фронт"). 

 
Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.
Починаючи з вересня 2014 року, Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами народних депутатів України. Мережа залучить до моніторингової кампанії 213 довготермінових спостерігачів, які працюватимуть у всіх регіонах України від офіційного старту виборчої кампанії до оголошення остаточних результатів виборів. У день голосування, 26 жовтня, до них долучається більше 2 000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.