31 жовтня о 12:00 у приміщенні Бізнес-центру Інтерсіті (м. Чернівці, вул. Шевченка, 28) Чернівецьке представництво Громадянської мережі ОПОРА організовує круглий стіл: “Депутати-мажоритарники від Чернівецької області: обіцянки та очікування”.

Попередню згоду взяти участь в круглому столі надали кандидати, які, згідно з офіційними даними сайту Центральної виборчої комісії на основі 100% опрацьованих протоколів, набрали найбільшу кількість голосів виборців в одномандатних округах Чернівецької області, а саме:

- Микола Федорук (Народний Фронт, 201 округ);

- Іван Рибак (Блок Петра Порошенка, 202 округ);

- Григорій Тіміш (Блок Петра Порошенка, 203 округ);

- Максим Бурбак (Народний Фронт, 204 округ).

Під час круглого столу планується обговорення передвиборчих програм переможців, їх обіцянок під час виборчої кампанії, очікувань мешканців Чернівецької області тощо.

До участі запрошуються експерти, політологи, представники політичних партій та громадських організацій, представники ЗМІ.

 

Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з вересня 2014 року, Мережа залучить до моніторингової кампанії 213 довготермінових спостерігачів, які працюватимуть у всіх регіонах України від офіційного старту виборчої кампанії до оголошення остаточних результатів виборів. У день голосування, 26 жовтня, до них долучаться більше 2 000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів. 
Twitter:https://twitter.com/opora (@opora)