Як відзначає один із кандидатів у народні депутати, автобуси з людьми кандидата Миколи Онула подорожують містом, а інший кандидат – Станіслав Березкін робить заяви про провокації за участю «тітушок».

Як стало відомо спостерігачеві ОПОРИ, на території Кіровоградського Дендропарку знаходяться 15 автобусів із людьми. На запитання, хто вони, частина пред’явила посвідчення спостерігачів по виборчому округу № 100, а інша – журналістів медіа-порталу Акула. При цьому більшість з них перешкоджали спостерігачеві ОПОРИ у відеозйомці.  

 

Представник кандидата в народні депутати по виборчому округу №100 Г. Нікішов зазначив, що це спостерігачі від Миколи Онула (самовисування), які проголосували в м. Кіровограді і нині їдуть у райони округу.

0 Dnipr Avtobus

Згодом кандидат по тому ж 100 округу Станіслав Березкін (самовисування) зробив офіційну заяву про ймовірні провокації за участю «тітушок» і повідомив про те, що заявив про це до правоохоронних органів.

Нагадаємо, що виборчий округ № 100 включає: Центр: місто Бобринець. ОВО включає: частина Кіровського, частина Ленінського районів міста Кіровограда, Бобринецький, Вільшанський, Добровеличківський, Кіровоградський, Компаніївський, Новоукраїнський райони, селище міського типу Нове Кіровоградської міської ради.

 

За коментарями звертатись:
Патруль Євгеній
координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА у Кіровоградській області
+380994263118
 
Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.
Починаючи з вересня 2014 року, Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами народних депутатів України. Мережа залучить до моніторингової кампанії 213 довготермінових спостерігачів, які працюватимуть у всіх регіонах України від офіційного старту виборчої кампанії до оголошення остаточних результатів виборів. У день голосування, 26 жовтня, до них долучається більше 2 000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів. 
 
Website:http://oporaua.org/                                                                                                                         
Facebook: https://www.facebook.com/cn.opora