24 жовтня, в п’ятницю, о 12.00 в конференц-залі «ВолиньМедіа» (вул. Ковельська, 2, каб. №7, 4 поверх) відбудеться прес-конференція Громадянської мережі ОПОРА.

Під час прес-конференції будуть підведені підсумки спостереження за перебігом виборчої кампанії в області та оприлюднено інформацію про нові випадки порушень виборчого законодавства.

Також на медіа-заході буде оприлюднена інформація про:

- зміни в Кримінальному кодексі України щодо виборчого процесу,

- формат роботи громадських спостерігачів у день голосування;

- особливості роботи мапи порушень та гарячої лінії ОПОРИ;

- прогнози спостерігачів щодо перебігу дня виборів.

Прес-конференцію проводитиме координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА у Волинській області Михайло Шелеп.

Також планується участь у заході представника Управління МВС України у Волинській області.

Мапа порушень: http://map.oporaua.org/
Додаток для Android Вибори 2014: http://goo.gl/I7M3TN
 
Мая Голуб,
Прес-секретар Громадянської мережі ОПОРА у Волинській області
 
За коментарями звертайтеся:
 
Михайло Шелеп
Координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА у Волинській області
067 416 50 86, [email protected]
 
Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.
Починаючи з вересня 2014 року, Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами народних депутатів України. Мережа залучить до моніторингової кампанії 213 довготермінових спостерігачів, які працюватимуть у всіх регіонах України від офіційного старту виборчої кампанії до оголошення остаточних результатів виборів. У день голосування, 26 жовтня, до них долучаться більше 2 000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів. 
 
Twitter: https://twitter.com/opora(@opora)