На неполітичому концерті до Дня ветерана, організованому громадською організацією «Комітет допомоги бідним та знедоленим» у Черкасах, відбулася бійка між невідомими активістами у балаклавах та охороною. На захід було запрошено кандидата по округу № 195 Володимира Зубика. Концерт відбувався у міському Палаці молоді, що у Південно-Західному районі.

Як повідомляє спостерігач ОПОРИ, через кілька хвилин концерту, близько 50 невідомих чоловіків у балаклавах намагалися зайти до приміщення Палацу молоді, де проходив концерт. Двері були зачинені, проте молодики їх силою відчинили. Між охороною, що перебувала у холі палацу та невідомими активістами зчинилася штовханина.

20 10 Cherkasy

Зазначимо, що у залі було близько 300 запрошених, серед яких особи похилого віку. Коли почалася бійка, зляканий натовп стрімко ринувся до виходу.

Сам Володимир Зубик вважає, що подібні провокації – це витівки його конкурентів.

Нагадаємо, що В. Зубик є безпартійним та самовисуванцем. Відомо, що 30 вересня невідомі активісти в балаклавах побили представника благодійного фонду «Лицем до лиця», який роздавав благодійні допомоги від В. Зубика в с. Митлашівка.  По факту роздачі коштів, кандидат по округу № 195 Олександр Чуприна подав позов в суд проти Зубика, але програв справу.

 
Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.
Починаючи з вересня 2014 року, Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами народних депутатів України. Мережа залучить до моніторингової кампанії 213 довготермінових спостерігачів, які працюватимуть у всіх регіонах України від офіційного старту виборчої кампанії до оголошення остаточних результатів виборів. У день голосування, 26 жовтня, до них долучаться більше 2 000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів. 
http://oporaua.ck.ua/ (регіональний сайт)