У Перемишлянах Львівської області місцеві мешканці організували пікет на підтримку чесних виборів. Щоправда, протестувальники не змогли конкретно пояснити їхні вимоги та чому саме зібралися під ОВК №123.

Спостерігач Громадянської мережі ОПОРА намагався поспілкуватися з мітингувальниками, проте більшість з них від коментарів відмовилися. Ті, що погодилися розповісти, чому прийшли під ОВК, обмежилися загальними фразами у підтримку чесних виборів та проти тиску на комісію.

Протестувальники тримали плакати “Батенко – руки геть від ОВК”, звертаючися до кандидата від Блоку Петра Порошенка, який балотується на окрузі, а також маніпулятивний напис “Небесна сотня не пробачить”.

Додаткова інформація:
Ірина Швець, прес-секретар кампанії спостереження у Львівській області – 063 628 68 40.
Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.
Починаючи з вересня 2014 року, Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами народних депутатів України. Мережа залучить до моніторингової кампанії 213 довготермінових спостерігачів, які працюватимуть у всіх регіонах України від офіційного старту виборчої кампанії до оголошення остаточних результатів виборів. У день голосування, 26 жовтня, до них долучаться більше 2 000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів. 
Twitter: https://twitter.com/opora(@opora)