Цей демарш ледь не коштував життя Олексію Рибакову, помічнику кандидата у народні депутати Володимира Сальдо, бо важка конструкція могла на нього впасти.

 

0 saldo bilbord

На центральній вулиці м. Херсона 18 жовтня з’явився білборд негативного характеру щодо кандидата в народні депутати Володимира Сальдо, на якому він зображений разом з колишнім президентом Віктором Януковичем. Не пройшло і доби, як помічник  кандидата Олексій Рибаков, зробив спробу зняти не лише сам плакат, а й знести всю рекламну конструкцію. Він став пиляти опору за допомогою болгарки, але йому зашкодили це зробити представники херсонської самооборони, вони ж і викликали міліцію. Олексій Рибаков ще до приїзду правоохоронців встиг зняти сам білборд і покинути місце пригоди.

0 saldo bilbord2

0 saldo bilbord3

На місце події прибули співробітники органів внутрішніх справ, був складений протокол про правопорушення.

Треба додати, що Олексій Рибаков – це давній партнер колишнього мера м. Херсона Володимира Сальдо, при ньому він певний час очолював управління житлово-комунального господарства і повністю підтримував політику і методи управління містом, які застосовував міський голова. Підчас цієї виборчої кампанії Олексій Рибаков є організатором багатьох публічних акцій кандидата і активно відстоює його інтереси у ситуаціях, коли присутні на цих заходах люди висловлюють протест щодо діяльності Володимира Сальдо.

Нагадаємо, що Херсонський екс-мер Володимир Сальдо балотується по виборчому округу №182 (центр – Суворовський район м. Херсона) наразі як самовисуванець, а на минулих виборах до парламенту став народним депутатом від Партії регіонів.

(Використані у матеріалі фото: http://most.ks.ua/)

За коментарями звертайтеся:
Наталія Богренцова – прес-секретар Громадської мережі ОПОРА в Херсонській області
+38066174 45 28
 
Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.
Починаючи з вересня 2014 року, Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами народних депутатів України. Мережа залучить до моніторингової кампанії 213 довготермінових спостерігачів, які працюватимуть у всіх регіонах України від офіційного старту виборчої кампанії до оголошення остаточних результатів виборів. У день голосування, 26 жовтня, до них долучаться більше 2 000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів. 
 
Twitter: https://twitter.com/opora (@opora)