У Бабушкінському районі м. Дніпропетровська побили агітатора від «Народного фронту». Чоловік написав заяву до міліції.

18 жовтня було скоєно напад на агітатора від «Народного фронту», коли той агітував на території 26 виборчого округу (Центр: місто Дніпропетровськ, Бабушкінський район. ОВО включає: Бабушкінський район, частина Кіровського району міста Дніпропетровська, селище міського типу Авіаторське Дніпропетровської міської ради) біля пам’ятника-бюсту Борису Кротову по вулиці Гладкова. Агітатор Володимир Якименко роздавав листівки партії та кандидата «Народного фронту» по округу Ігора Лінчевського.

Спостерігачам ОПОРИ кандидат І. Лінчевський повідомив, що під час агітації до В. Якименка під’їхав легковий автомобіль. З автівки вийшов чоловік, та завдав агітатору сильного удару.

На даний момент В. Якименко знаходиться в лікарні. Постраждалим подано заяву до міліції.

І. Лінчевьский – член політичної партії «Народний фронт», заступник директора, ТОВ "ІН-ВЕСТА", раніше не балотувався.

 

За коментарями звертайтеся:
Анна Дзюра – прес-секретар Громадянської мережі ОПОРА в Дніпропетровській обл.
+380969204820
  
Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.
Починаючи з вересня 2014 року, Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами народних депутатів України. Мережа залучить до моніторингової кампанії 213 довготермінових спостерігачів, які працюватимуть у всіх регіонах України від офіційного старту виборчої кампанії до оголошення остаточних результатів виборів. У день голосування, 26 жовтня, до них долучається більше 2 000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.