Безкоштовний Wi-Fi, млинці та чай від Бориса Філатова – так 12 жовтня на ж/м Перемога м. Дніпропетровськ відбувся фестиваль-ярмарок на Покрова Пресвятої Богородиці.

На бульварі Слави (ОВО №27. Центр: місто Дніпропетровськ, Жовтневий район,частина Кіровського, частина Самарського, районів міста Дніпропетровська) відбувся Ярмарок на честь Покрови Пресвятої Богородиці за сприянням кандидата в народні депутати Б. Філатова.

Dnipr Nepriam pidkup 1

На Ярмарку виступали відомі гурти, проводились безкоштовні розвиваючі ігри для дітей, продавали сувенірну продукцію, вироби народних майстрів, мед, сало, м’ясо.

Dnipr Nepriam pidkup 2 Dnipr Nepriam pidkup 3

Небувалого ажіотажу викликали «зупинки» з безкоштовною роздачою їжі. Місцеві мешканці створювали довжелезні черги та чекали по 40 хвилин, аби отримати один млинець. Хвилин 10 могло знадобитися, аби отримати чашку чаю.

Родзинкою ярмарку став спеціально підігнаний Wi-Fi BUS. Щоб скористатись безкоштовним Wi-Fi, достатньо було приєднатись до мережі FILATOV.

Dnipr Nepriam pidkup 4 Dnipr Nepriam pidkup 6

Бориса Філатова - з 2014 року виконує обов’язки заступника голови Дніпропетровської державної обласної адміністрації, безпартійний. Раніше не балотувався

Згідно ч. 25 ст. 74 Закону України «Про вибори народних депутатів України»: Забороняється проводити передвиборну агітацію, що супроводжується наданням виборцям, закладам, установам, організаціям коштів або безоплатно чи на пільгових умовах товарів (крім товарів, що містять візуальні зображення назви, символіки, прапора партії, за умови, що вартість таких товарів не перевищує три відсотки розміру мінімальної заробітної плати), послуг, робіт, цінних паперів, кредитів, лотерейних білетів, інших матеріальних цінностей. Така передвиборна агітація або надання виборцям, закладам, установам, організаціям коштів або безоплатно чи на пільгових умовах товарів, послуг, робіт, цінних паперів, кредитів, лотерейних білетів, інших матеріальних цінностей, що супроводжується закликами або пропозиціями голосувати за або не голосувати за певну партію чи кандидата у депутати або згадуванням назви партії чи імені кандидата, є непрямим підкупом виборців.

За коментарями звертайтеся:

Анна Дзюра – прес-секретар Громадянської мережі ОПОРА в Дніпропетровській обл.
+380969204820
 
Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.
Починаючи з вересня 2014 року, Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами народних депутатів України. Мережа залучить до моніторингової кампанії 213 довготермінових спостерігачів, які працюватимуть у всіх регіонах України від офіційного старту виборчої кампанії до оголошення остаточних результатів виборів. У день голосування, 26 жовтня, до них долучається більше 2 000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.