Дніпропетровські партійні функціонери не відрізняються послідовністю у виборі політичних союзників. За короткий проміжок від виборів Верховної Ради України 2012 року до нинішніх виборів 2014 року кандидати неодноразово змінювали свою партійність.

Відтак, мер Дніпропетровська Іван Куліченко (виборчий округ №28) та його запеклий конкурент Андрій Денисенко (виборчий округ №26) підуть пліч-о-пліч по різних мажоритарних виборчих округах, але висунуті  від одного суб’єкту - Блоку Петра Порошенка. До лютого місяця цього року І.Куліченко був у лавах провладної Партії Регіонів. А. Денисенко до недавнього часу був заступником лідера Правого Сектора – Дмитра Яроша, а ще раніше членом ВО Свобода.

0 Ivan Kulichenko 0 Andri Denisenko

Максим Курячий – на виборах до ВР 2012 року балотувалися від ВО «Батьківщина», цього року він також кандидат від Блоку Петра Порошенка (виборчий округ №25).

0 Maksim Kuriachi

Андрій Баско цього року балотується під прапором  ВО «Батьківщина», за інформацією зі сайту обласного управління юстиції він очолює міську організацію партії «Громадська сила» Загіда Краснова.

Для виборців стає все складніше визначитись зі своїми політичними симпатіями, адже кандидати стрімко змінюють одну партію на іншу. 

За коментарями звертайтеся:
Анна Дзюра – прес-секретар Громадянської мережі ОПОРА в Дніпропетровській обл.
+380969204820
 
Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.
Починаючи з вересня 2014 року, Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами народних депутатів України. Мережа залучить до моніторингової кампанії 213 довготермінових спостерігачів, які працюватимуть у всіх регіонах України від офіційного старту виборчої кампанії до оголошення остаточних результатів виборів. У день голосування, 26 жовтня, до них долучаться більше 2 000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів. 
 

Twitterhttps://twitter.com/opora(@opora, #вибори14, #elect_ua)