Після судового розгляду справи, ОВК № 37 виконали постанову суду і видали посвідчення спостерігача позивачу Дуднік Катерині.

Суд зобов’язав ОВК № 37 повторно розглянути не прийняте подяння та переглянути рішення. 

29 вересня ОВК № 37 було скликане засідання, в ході якого постановили зареєструвати К. Дуднік як офіційного спостерігача. 30 вересня отримати посвідчення не вдалось. «Бланки ще відсутні. Голова комісії Т. Ткаченко зараз знаходиться на навчанні в ЦВК і привезе їх с собою», - повідомила заступник голови С. Кучерява.

1 жовтня К. Дуднік отримала своє посвідчення.

Dnipr OVK 37 vidali posvidch 2

Як відомо Т. Ткаченко вже вчетверте бере участь у виборчому процесі в якості голови комісії. Так, під час виборів 2010, 2012 і вже вдруге у 2014 році Т. Ткаченко виконує обов’язки голови ОВК № 37 від Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина».

За коментарями звертайтеся:
Анна Дзюра,
прес-секретар Громадянської мережі ОПОРА в Дніпропетровській обл.
+380969204820
 
Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.
Починаючи з вересня 2014 року, Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами народних депутатів України. Мережа залучить до моніторингової кампанії 213 довготермінових спостерігачів, які працюватимуть у всіх регіонах України від офіційного старту виборчої кампанії до оголошення остаточних результатів виборів. У день голосування, 26 жовтня, до них долучається більше 2 000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів. 
 
Facebook:https://www.facebook.com/cn.opora