Спостерігачі громадянської мережі ОПОРА повідомили, що у центрі Запоріжжя невідомі роздають газету «Люди говорят».

У цій газеті немає вихідних даних, однак там є стаття на одну шпальту про діяльність представників «Правого Сектору» у Запоріжжі. Також тут є інформація про кримінальні справи запорізького «екс смотрячого» Євгенія Анісімова та його команди. Газета містить вісім шпальт і на передостанній є велика стаття про кандидата у народні депутати по 74-му округу, губернатора  Валерія Баранова. У ній в негативному контексті обговорюється його програма ЖКГ і навіть назву статті дають відповідну «Баранов для реформы или реформы для баранов?». Сам же автор статті не підписаний, так само, як і автори інших статей у цій газеті.

У самому ж «Правому секторі» не змогли прокоментувати цю ситуацію. Його представники сказали, що про газету нічого не чули, і не можуть ніяк спростувати, шо це не їхня газета, і підтвердити, що до них вона не має ніякого відношення.

За коментарями звертайтесь:
Юлія Кривенко
Прес-секретар
099 276 97 38
 
Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.
Починаючи з вересня 2014 року, Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами народних депутатів України. Мережа залучить до моніторингової кампанії 213 довготермінових спостерігачів, які працюватимуть у всіх регіонах України від офіційного старту виборчої кампанії до оголошення остаточних результатів виборів. У день голосування, 26 жовтня, до них долучаться більше 2 000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів