Ця виборча кампанія виявляє нові обличчя, які спочатку  з’являються на великих рекламних носіях і не несуть ніякої конкретної інформації виборцю, а вже потім починають роботу в електоральному полі.

manher

Так, вулиці у Херсоні заполонили білборди зі салоганом «Захистимо Херсон» від Владислава Мангера, який досі не фігурував у суспільно-політичному  просторі міста. Рекламних дощок дуже багато, розкидані вони у різних місцях так, що не можливо зрозуміти, на який округ претендує цей кандидат. Хоча подейкують, що він обере виборчий округ № 182 (центр – Суворовський район м. Херсона).

Довготермінові спостерігачі ОПОРИ поцікавились новою особою у місцевому політикуму. З’ясувалося, що Владислав Мангер є віце-президентом Федерації боксу України. А зараз він активно займається створення громадської організації «Щит», яка ставить собі за мету захист Херсону від російських загарбників, громадян залучають через соціальні мережі. На даному етапі вони перевіряють стан бомбосховищ у місті.

За коментарями звертайтеся:

Наталія Богренцова – прес-секретар Громадської мережі ОПОРА в Херсонській області
+38066174 45 28
 
Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.
Починаючи з вересня 2014 року, Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами народних депутатів України. Мережа залучить до моніторингової кампанії 213 довготермінових спостерігачів, які працюватимуть у всіх регіонах України від офіційного старту виборчої кампанії до оголошення остаточних результатів виборів. У день голосування, 26 жовтня, до них долучаться більше 2 000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.