У Черкасах облили чорною фарбою рекламні щити народного депутата України, лідера партії «Сильна Україна» Сергія Тігіпка. Як прокоментував ОПОРІ представник партії, хто міг зробити подібне – невідомо, можливо, це виборці, які не підтримують політика.

Зауважимо, що на білбордах відсутні вихідні дані, проте це не є порушенням, адже Сергій Тігіпко ще не є зареєстрованим кандидатом, тому цей борд можна розцінювати, як рекламний матеріал.

Загалом обливання білбордів фарбоює звичною практикою для Черкас. Так, на останніх позачергових виборах Президента України різнокольоровою фарбою, зеленкою та яйцями закидували білборди тодішнього кандидата на пост Президента Михайла Добкіна (Партія Регіонів). У той же час, на місцевих виборах під обстріл потрапила агітація почесного президента ПАТ «Азот» Валентини Жуковської (ГО «Громадська рада Черкас») та тодішнього кандидата по посаду міського голови Сергія Одарича (Партія вільних демократів).

Окрім реклами Сергія Тігіпка у Черкасах також з’явилися білборди Наталії Королевської та партії «Громадянська позиція». Активно себе рекламує і партія «5.10». Їхню рекламу можна побачити на каналізаційних люках та деревах.

IMG 6992-2