14 червня Черкаський окружний адміністративний  суд  задовольнив позов Черкаської міської організації Партії промисловців та підприємців постановою, що скасовує постанову Черкаської міської виборчої комісії від 10.06.2014 «Про встановлення результатів виборів депутатів Черкаської міської ради в багатомандатному виборчому окрузі».

Постановою суд зобов’язав міську ТВК, а також Соснівську та Придніпровську районні у м. Черкаси ТВК Черкаської області уточнити Уточнений протокол про підсумки голосування у багатомандатному виборчому окрузі.

Нагадаємо, що Черкаська міська територіальна виборча комісія винесла постанову про підсумки голосування за «депутатів-списочників» на підставі недостовірних протоколів Соснівської та Придніпровської районні у м. Черкаси ТВК Черкаської області, у яких внесено неточні дані.

 sud1 cherkasy
sud2 cherkasy
sud3 cherkasy
 
(Використане фото: ПРОЧЕРК.info http://goo.gl/m0nM63)
 
Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.