21 травня 2014 року сепаратисти у складі 20 осіб прийшли до приміщення ОВК № 116 (м. Стаханов) і викрали усю робочу документацію виборчої комісії.

Про цей факт повідомила секретар ОВК № 116 Коротких Людмила. «Десь між 12 і 13 годиною дня прийшли близько 20 осіб і забрали нашу усю робочу документацію. Вони були без зброї та поводили себе досить спокійно, без агресії і погроз в адресу членів ОВК. Після цього вони покинули приміщення. На завтра ми плануємо приймати рішення щодо доцільності подальшої роботи нашої ОВК», - розповідає Людмила Коротких.

Крім того, як вже повідомлялося, 21 травня 2014 року сепаратисти заблокували роботу ОВК № 107 і ОВК № 112.

 
 
Довідково:                                                                                                                                                      
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.