Народний артист України, народний депутат від Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Богдан Бенюк зустрівся з громадою у Чонобаї та Черкасах.

cherkasy benyuk

Зокрема, зустріч у Чорнобаї відбулася у приміщенні кінотеатру «Мир» за адресою вул. Леніна, 156. На неї прийшло близько 30 чоловік, зустріч тривала півтори години. Загалом Богдан Бенюк розповів про своє життя, діяльність у ВО «Свобода» та про те, чому люди повинні обрати в президенти кандидата у Президенти від ВО "Свобода" Олега Тягнибока.

У Черкасах Богдан Бенюк з громадою зустрічався у приміщенні Черкаського обласного центру передпідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади за адресою Байди Вишневецького, 17. На зустріч прийшло близько 150 чоловік. Там він розповів про важливість підтримки ВО «Свобода» заради розбудови України та недопущення олігархів до влади. Окрему увагу Богдан Бенюк зосередив на особі Петра Порошенка. Також  Богдан Бенюк критикував Юлію Тимошенко. Крім того, народний артист представив першу п’ятірку, яка балотуватиметься до Черкаської міської ради.

 
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.