Кандидат на посаду Президента України Ольга Богомолець під час зустрічі зі студентами та викладацьким складом Прикарпатського національного університету в Івано-Франківську заявила, що буде підтримувати кандидата у народні депутати по 83-му виборчому округу Макима Кицюка. Лідер франківського Євромайдану Максим Кицюк вивчає політологію у цьому ВНЗ.

Ольга Богомолець сказала, що підтримує прагнення студента змінити існуючу систему влади і підкреслила: «За мною буде Максим, а я буду за Максимом». Вона також переконана, що «перемога Максима на виборах до Верховної Ради, стане перемогою Івано-Франківська».

Як розповіва ОПОРІ Макисм Кицюк, вони давно знайомі з Ольгою Богомолець, але раніше ніколи не мали спільних проектів. "Коли вона приїхала в Івано-Франківськ, ми прийшли, поговорили з нею, взаємно проаналізували програми, підходи та загальне бачення процесу і дійшли висновку, що ми майже однакові. Тож зголосилися одне одному допомагати. Але це не об'єднання штабів чи постійна спільна робота - це, якщо можна казати так, взаємна підтримка людей, що йдуть в політику аби дійсно брати на себе відповідальність за зміни та свої вчинки, аби довести країну до ладу", -- розповів Кицюк.

Кандидат у народгні депутати від Івано-Франківська зауважив, що вони з ольгою Богомолець будуть підтримувати одни одного, але й будуть мати кожен свої напрямки роботи. "в Ольги Вадимівни тут потужний волонтерський рух, наскільки я зрозумів із розмови зі студентами з медакадемії. Тому волонети будуть і у нас, і у них", -- пояснив Максим. Нагажмємо, Максима Кицюка на вибори висунув Молодіжний штаб Національного спротиву в Івано-Франківську.

 

За коментарями звертайтеся:

email: [email protected]

Довідково:

Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.