У Запоріжжя кандидат у Президенти України Сергій Тігіпко приїхав 17 квітня. Політик зустрівся з робітниками заводу «Іскра», побував у студії місцевих телеканалів ТРК «Алекс» та ЗОДТРК, а також провів зустріч із колишніми однопартійцями з Партії регіонів.

tihipko zaporizhzhia

Сергій Тігіпко презентував керівника обласного виборчого штабу. Ним став головний редактор газети «Позиция», а також  ведучий ТРК «Алекс» Сергій Знаменський.

Зустріч Сергія Тігіпка з колишніми однопарнтійцями носила закритий характер та проходила у приватному готелі «Слава»  (200 партійних активістів з районів та міст області). Сергій Тігіпко зазначив, що він створить гідну конкуренцію Петру Порошенку та Юлії Тимошенко, але якщо програє – відіграється на парламентських та місцевих виборах. Тігіпко також зазначив, що на його думку, влада не хоче по-справжньому розбиратися з проблемами південного сходу України. Кандидат у Президенти зазначив, що президентські вибори невигідні ВО «Батьківщина» і ця політична сила всіляко затягує цей процес.

За коментарями звертайтесь:
Юлія Кривенко
прес-секретар
099 276 97 38
 
Катерина Коротченко,
координатор виборчих програм ОПОРИ у Запорізькій області
380505006577

Довідково:

Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. 

Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.