Інформаційна продукція, розміщена у рамках виборчої кампанії Олега Ляшка у місті Прилуки, була умисно зіпсована. На днях невідомі противники кандидата закидали яйцями один з білбордів міста, повідомляють спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА.

Медійна активність кандидата в Президенти Олега Ляшка достатньо відчутна на теренах інформаційного поля Чернігівщини. Такого роду діяльність стає очевидною через присутність основних меседжів кампанії кандидата на зовнішніх носіях реклами. Декілька одиниць такої продукції розміщено на білбордах міста Чернігів. Левова частка з них також «працює» у районах області.

Проте, нещодавно довготерміновим спостерігачем мережі ОПОРА був зафіксований факт нівечення такої інформаційної продукції, адже невідомі особи закидали білборди яйцями. Нагадаємо, що деякі виборчі експерти говорять про те, що провідною лінією поточного виборчого процесу стане інформаційна конфронтація, що має свої прояви і на Чернігівщині.

 liashko chernihiv

Ольга Різенко

прес-секретар

виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА

в Чернігівській області

093 790 90 94

Довідково:

Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.

Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.