Народні депутати від ВО «Батьківщина» Михайло Апостол і Ігор Бриченко зупинили біля міста Первомайська колону з 15 мікроавтобусів з людьми, яку супроводжували народні депутати від Партії регіонів Юрій Гержов і Микола Жук. Про це з міcця події повідомив спостерігач від Громадянської мережі ОПОРА.

Наразі автобуси припарковані на узбіччі. За повідомленням моніторингової групи спостерігачів, начебто між субєктами виборчого процесу досягнуто домовленість про те, що автобуси будуть стояти до 20:00. На місці знаходяться представники правоохоронних органів, які наполягають на тому, щоб автобуси були перегнані у більш безпечне місце, а не знаходилися на трасі.

Також спостерігачі додають, що ще 2 автобуси, які намагалися робити «каруселі» в Первомайському районі, наразі затримані. Але ким саме, детальної інформації немає. В УМВС України в Миколаївській області про такий факт навіть не чули.

Додамо, що спостерігачам від ОПОРИ стало відомо про те, що в сільраді села Богачівка Кривоозерського району в сільраді видають телефон з камерою, щоб людина могла сходити проголосувати і зняти своє волевиявлення. Про це спостерігачам повідомили мешканці.

Наразі ОПОРА з’ясовує деталі.

автобуси

автобусиавтобуси

За коментарями звертайтесь:

Олена Кабашна,
Координатор виборчих програм
Громадянської мережі ОПОРА у Миколаївській області
063 748 77 53