Як повідомляє сайт Обухівської районної ради, 5 грудня у сесійному залі відбулося урочисте засідання, присвячене Дню місцевого самоврядування за участі голів і представників Української міської, Козинської селищної і сільських громад. Під час засідання кандидат у народні депутати по 94 округу Руслан Бадаєв (самовисування), голова районної ради Раїса Близнюк та голова райдержадміністрації Ігор Рафальський вручили нагороди присутнім представникам місцевих громад.

Громадянська мережа ОПОРА зазначає, що Обухівська районна рада надає адміністративний ресурс для підтримки кандидата у народні депутати Руслана Бадаєва і порушує п. 2 та 3, ч. 1, ст. 74 Закону України “Про вибори народних депутатів”: “Участь у передвиборній агітації забороняється:

2) органам виконавчої влади, органам влади Автономної Республіки Крим та органам місцевого самоврядування, правоохоронним органам і судам;

3) у робочий час посадовим і службовим особам органів, зазначених у пункті 2 цієї частини, крім випадків, коли відповідна посадова чи службова особа є кандидатом у депутати.”

сайт