Як пише сайт Васильківської районної державної адміністрації, 30 листопада в залі боксу Васильківської районної дитячо-юнацької спортивної  школи  пройшов боксерський турнір пам′яті Глітіна Б.Ф. за підтримки кандидата у народні депутати по 94 округу Руслана Бадаєва (самовисування).

Організовували турнір Васильківська районна ДЮСШ, боксерський клуб «Хижаки» та сектор молоді та спорту Васильківської райдержадміністрації. На турнірі був присутній голова Київської обласної ради Качний О.С., голова Васильківської райдержадміністрації Комах Олександр Петрович та кандидат у народні депутати Руслан Бадаєв, які вручили спортсменам нагороди та інвентар для занять боксом.

ОПОРА нагадує, що згідно ч. 1, ст. 74 Закону України “Про вибори народних депутатів”, участь у передвиборній агітації забороняється органам виконавчої влади, органам влади Автономної Республіки Крим та органам місцевого самоврядування, правоохоронним органам і судам. Висвітлення на сайті Васильківської районної державної адміністрації проведення боксерського турніру за підтримки Руслана Бадаєва є проявом застосування адміністративного ресурсу.

Сайт