Сьогодні у Черкасах за адресою Гагаріна, 55 представники штабу Булатецького, єдиного кандидата від опозиції по 194 округу затримали осіб, які складали списки охочих продати свій голос. На місце події прибув спостерігач ОПОРИ Сергій Варич, та  був викликаний наряд міліції, який вилучив вже складені списки. Також представники міліції встановили особи  скупників, проте посилаючись на таємницю слідства відмовили спостерігачу ОПОРИ повідомляти їх прізвища.

Як стало відомо у цьому будинку проживає прихильник партії ВО «Свобода», який, побачивши, що до жителів звертаються дві жінки з пропозицією продати свій голос, зателефонував голові обласної організації «Свобода» Юрію Ботнару. У свою чергу, Юрій Ботнар викликав на місце подій Андрія Булатецького, довірену особу Миколи Булатецького, та члена окружної комісії 194 округу Курятника Анатолія Михайловича. У своєму коментарі спостерігачу ОПОРИ  Анатолій Михайлович, засвідчив, що прямо у дворі будинку, до якого вони підійшли, дві жінки дали йому листівку Михайла Поплавського і запропонували за 350 грн. віддати за нього голос на виборах.

У цей час невідомий чоловік спортивної статури контролював роботу двох жінок зі списками. Андрій Булатецький спробував відібрати списки, на що спортивний чоловік кинувся обороняти їх розмахуючи залізним кілком. Юрію Ботнару після попередження припинити напад,  довелось застосувати газовий балончик і молодик втік.

23 листопад

23 листопада