Увечері 2 листопада Ользі Козько, голові 194 окружної виборчої комісії (центр – м. Черкаси), викликали швидку. Її оглянули медичні працівники і з’ясували, що у голови високий тиск і погані показники кардіограми. Тому було вирішено забрати Ольгу Козько у лікарню, але спочатку голова десь сховала печатку та ключі від сейфу і не хотіла їх передавати. Тому, коли її хотіли винести на ношах, присутні не давали це зробити, заблокувавши двері. Працівники міліції вибили двері і на ОВК не стало світла. На щастя, все обійшлося без бійки, Ольгу Козько змогли забрати до лікарні,  а печатка із ключами знайшлися.

Черкаси

Черкаси

Засідання продовжив новообраний голова засідання Василь Миколенко, член 194 ОВК від Української народної партії. Після чого оголосили дані про результати голосування до Верховної Ради України за списками, всі підписалися, але не змогли з’ясувати, хто ж має право поставити печатку. Тому, ОВК оголосило технічну перерву до ранку 3 листопада.

Нагадаємо, що вже були оголошені дані голосування і підписано остаточний протокол по одномандатному округу, відповідно до якого переміг Микола Булатецький, кандидат у народні депутати від політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина».

За коментарями звертайтесь:
Сергій Варич
координатор виборчих програм Громадянської Мережі ОПОРА
в Черкаській області
063 62 86 780
 
Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це тип активної діяльності мережі, спрямований на незаангажовану оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням через тотальний громадський контроль. Професійний моніторинг всіх етапів виборів здійснює опосередкований вплив на якість кампанії. Шляхом збору та поширення інформації серед цільової аудиторії, формується громадська думка всередині країни та за її межами. В стратегічній перспективі громадське спостереження фокусується на покращення системи виборів та окремих процедур.