Сьогодні, 21 серпня, Ужгород відвідав народний депутат України, представник Партії регіонів Анатолій Кінах

kinagУ приміщення Будинку культури Ужгородської РДА Анатолій Кінах зустрівся із учителями шкіл Ужгорода та Ужгородського району.

Зустріч проходила у робочий час – з 10.00 до 11.30. На сцені у президії крім Анатолія Кінаха, також знаходились голова Ужгородської РДА Руслан Чорнак та кандидат у народні депутати за 68 одномандатним виборчим округом («ужгородським» округом) Василь Ковач.

Як розповіли у приватній розмові самі вчителі, прийти на зустріч із Анатолієм Кінахом їм наказали директори шкіл. За неофіційною інформацією, «організувати» вчителів на зустріч усно наказав особисто й міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов, котрий також є членом Партії регіонів.

Сам Анатолій Кінах, відповідаючи на питання представника ОПОРИ – чому він займається агітацією у робочий час, – відзначив, що як депутат Верховної Ради України, він знаходиться у відпустці. Однак при цьому, радий можливості спілкуванню із людьми і хоче почути від них думки для подальшої організації роботи.

Факт, що вчителі у робочий час, а також чиновники знаходяться не на роботі, пан Кінах вважає, що це – цитата – «не таке велике порушення, що депутат кілька годин спілкується з людьми».

Під час своєї промови Кінах наголошував на розвитку економіки, промисловості, соціальних ініціативах президента, соціальний захист тощо. І хоча у своїй промові депутат ВРУ і кандидат в депутати ВРУ термін «Партія регіонів» не згадував, на сцені був вивішений прапор цієї політичної сили.

Довідково:

Громадське спостереження ОПОРИ – це тип активної діяльності мережі, спрямований на незаангажовану оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням через тотальний громадський контроль. Професійний моніторинг всіх етапів виборів здійснює опосередкований вплив на якість кампанії. Шляхом збору та поширення інформації серед цільової аудиторії, формується громадська думка всередині країни та за її межами. В стратегічній перспективі громадське спостереження фокусується на покращення системи виборів та окремих процедур. У 2012 році під час виборів народних депутатів України до ВРУ мережа ОПОРА реалізує масштабну кампанію довготермінового та короткотермінового спостереження, організує статистичний підрахунок голосів щодо результатів голосування за пропорційною складовою виборчої системи на основі репрезентативної вибірки, забезпечить 100% покриття дільниць своїми спостерігачами в окремих одномандатних мажоритарних виборчих округах. У рамках довготермінового спостереження в кожному з 225 округів працюватимуть спостерігачі ОПОРИ, а в день виборів до них приєднається ще 3 500 активістів. Організація використовуватиме новітні засоби поширення інформації щодо результатів спостереження, серед яких інфографіка та інтерактивні карти.