На сайті Міністерства соціальної політики України вказано партійну посаду віце-прем’єр-міністра-міністра соціальної політики Сергія Тігіпка, що є грубим порушенням Законодавства

Зокрема, у матеріалі «Сергій Тігіпко: Держава підтримає дрібних виробників молока»  за 23.08.12. йде мова про відвідини паном Тігіпком тваринницької ферми. Автор наголошує на партійне становище міністра соціальної політики: «Заступник голови Партії регіонів зазначив, що сьогодні посередники купують молоко у селян по 1,80 грн за літр, а це нижче від собівартості».

Про те, що Сергій Тігіпко – заступник голови Партії регіонів в Київській області, згадується і в статті «Сергій Тігіпко: Держава виконає зобов'язання по виплатах військовим пенсіонерам» за 21.08.12.

Tigipko

Відповідно до Закону України "Про вибори народних депутатів України", використання адмінстративного ресурсу є непримустимим. Частина 21 статті 74 ЗУ "Про вибори народних депутатів України" забороняє кандидатам у депутати використовувати для проведення передвиборчої агітації поміж іншого ресурси за місцем роботи. Безперечно, веб-сайт Мінсоцполітики є інформаційним ресурсом, за допомогою якого можна впливати на формування волевиявлення виборців.

Нагадаємо, що Сергій Тігіпко йде третім номером за списком Партії регіонів.