Святкування Дня незалежності в смт. Куликівка Чернігівської області (частина виборчого округу № 208) набуло скандального забарвлення на політичному підґрунті. Народний депутат України Олег Ляшко упіймав агітаторів, які роздавали листівки з елементами інформації, що дискредитує його. Довготерміновому спостерігачу Громадянської мережі ОПОРА в Чернігівській області вдалося зафіксувати цей факт на відеоjjfkf

Інцидент стався зранку 24 серпня на центральній площі селища Куликівка. З автомобіля, в якому було зафіксовано агітаційну продукцію (фото), вийшли дві дівчини з метою розповсюдження згаданих матеріалів. Згодом вони, втираючи сльози, повідомлять пану Ляшку, що за таку роботу невідомі пообіцяли їм заплатити по 100 грн, а самі вони не були ознайомлені зі змістовним наповненням листівки.

Крім того, кандидат в народні депутати по округу № 208 пан Ляшко емоційно апелював до представника правоохоронних органів, який, за його словами, мав зупинити цю провокацію, натомість бездіяв.

Нагадаємо, що мережа ОПОРА повідомляла про те, що на території Бахмацького району розповсюджувалися листівки з компрометуючою в бік Олега Ляшка інформацією. Проте особи, яких звинувачують в цьому штабісти Радикальної партії, називають даний факт абсурдом.

http://oporaua.org/oblast/article/1955-ljashka-namagalysja-dyskredytuvaty-na-chernigivshchyni

Ольга Різенко
прес-секретар
 
За коментарями звертайтесь:
Євгеній Романенко
координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА
в Чернігівській області

068 386 60 54