Володимир Пехов і мер Коростеня

Держслужбовці високого рангу на Житомирщині відкрито підтримують провладних кандидатів. Зокрема, в виборчому окрузі №64 Житомирської області мер міста Коростень Володимир Москаленко особисто супроводжував кандидата в народні депутати від Партії регіонів Володимира Пехова на заході, який відбувся 10 серпня в міському Будинку культури в Коростені. Подія була присвячена висуванню Пехова у кандидати в депутати.Декларація Володимира Пехова

Як повідомив представник ОПОРИ в Житомирській області, у своєму виступі коростенський міський голова відзначив, що Володимир Пехов багато робить для вирішення проблем міста та подякував за намагання відродити Полісся та пробудити активність громади. Міський голова Коростеня Володимир Москаленко фотографувався з кандидатом та супроводжував його на усіх міських заходах. Найбільш яскравим прикладом є велетенське спільне фото в газеті «Рідний Дім», яка належить благодійному фонду «Відродимо Полісся», який очолює Пехов.

Олевськ. Подарунки від Пехова ветеринарамДля реєстрації кандидатом Володимир Пехов подав декларацію про доходи за 2011 рік, згідно з якою він не має жодних доходів, бо безробітний. Незважаючи на це, його благодійний фонд «Відродимо Полісся» витрачає шалені кошти на діяльність та подарунки громадянам.

Декларація В.Пехова

Володимир Пехов в межах 64 округу вітає працівників з професійними святами, нагороджуючи подарунковими пакетами з власним зображенням. Зокрема, серед останніх фактів - 10 серпня, напередодні Дня працівників ветеринарної медицини, в Олевську представники фонду роздали близько сотні пакетів працівникам ветеринарної медицини, які містили в собі звичайний банний рушник та агітку.

Крім цього, 120-тисячний тираж кольорового  тижневика «Рідний Дім», обсягом два друкованих кольорових аркуші, вже кілька місяців безкоштовно розповсюджуються у виборчому окрузі.