24 жовтня 2014 року о 13.00 відбудеться прес-конференція Хмельницького регіонального представництва Громадянської мережі ОПОРА «Позачергові вибори народних депутатів на Хмельниччині: підсумки кампанії спостереження напередодні голосування».

Регіональний координатор Громадянської мережі ОПОРА розповість про результати спостереження ОПОРИ: типові порушення суб’єктів виборчого процесу і тенденції, готовність виборчих комісій до дня виборів тощо.

Місце проведення: м. Хмельницький, вул. Свободи, 40А, конференц-зал готелю «Янісоль».

Час проведення: 13:00, 24 жовтня 2014 р.

Для акредитації і детальнішої інформації звертайтеся:

email:[email protected]

 

Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.
Починаючи з вересня 2014 року, Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами народних депутатів України. Мережа залучить до моніторингової кампанії 213 довготермінових спостерігачів, які працюватимуть у всіх регіонах України від офіційного старту виборчої кампанії до оголошення остаточних результатів виборів.
У день голосування, 26 жовтня, до них долучаться більше 2 000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.