4 липня о 17:00 в Запоріжжі на території ресторанно-готельного комплексу SunRise Park у парку відпочинку «Дубовий Гай» відбудеться майстер-клас для дітей із виготовлення екологічних іграшок та листівок з екологічного паперу для українських військових, які ведуть боротьбу в зоні АТО. Захід відбудеться за ініціативи Громадянської мережі ОПОРА та творчої лабораторії «Зелений ЧЮмодан».

Планується провести майстер-класи для дітей шкільного віку із виготовлення екологічних іграшок та листівок з еко-паперу. Акція носитиме іще й соціальний характер. Місцевий координатор житлово-комунальних програм Громадянської мережі ОПОРА Катерина Коротченко зазначає: «Ми вирішили провести майстер-клас з виготовлення екологічних іграшок для того, аби привернути увагу дітей та їхніх батьків до екологічних проблем міста. Також ми хочемо нагадати їм, що у вік сучасних технологій можна і треба переходити на екологічні іграшки, які не будуть негативно впливати на здоров’я дітей та не псуватимуть природу при утилізації. Також під час заходу дітки зроблять листівки з екологічного паперу, які ми потім передамо військовим на Донбас».

Нагадаємо, що майстер-клас відбудеться на території ресторанно-готельного комплексу SunRise Park у парку відпочинку «Дубовий Гай» о 17:00.

За коментарями звертайтесь:
місцевий координатор житлово-комунальних програм
Громадянської мережі ОПОРА
Катерина Коротченко
тел.: +38 050 500 65 77